Sposób przygotowania

W garnku rozgrzewam masło i oliwe, wrzucam pokrojona w kostke cebule i czosnek. Dorzucam por w krażki i kawałki selera. Zalewam bulionem. Zagowuje, wrzucam kukurydzę a potem razem pod przykryciem zupa ma sie gotowac ok 15 minut. Wlewam smietane. Doprawiam sola i pierzem. Na talerzu posypuje startym serem i zapiekam. na koneic wkładam do srodka chipsy. Zupa sie świetnei komponuje z takim ostrym elementem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Rewelacyjnie wygląda, musi być pyszna :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    http://www.gotujmy.pl/zupa-z-kukurydza-i-chipsami-tortilla,przepisy,54801.html
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    http://www.gotujmy.pl/zupa-z-kukurydza-i-chipsami-tortilla,przepisy,54801.html
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne połączenie, wygląda rewelacyjnie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !