Sposób przygotowania

Szynkę, cebulę i ser pokroić w drobną kostkę, wymieszać. Awokado obrać, usunąć pestkę, skropić sokiem z cytryny, przyprawić solą i pieprzem. Następnie wypełnić miejsce po pestce sałatką z sera, szynki i cebulki. Udekorować listkami mięty.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    skladniki skladaja sie na fajna apetyczna całosc
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Ciekawe połączenie smaków :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    warte wypróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !