Składniki:
ozory wołowe | 2 szt |
seler | 150 g |
marchew | 300 g |
pietruszka | 150 g |
sól | do smaku |
wywar z ozorów i warzyw | 750 g |
śmietana | 100 g |
mąka pszenna | 50 g |
chrzan tarty | 50 g |
masło | 30 g |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ozory wołowe | 2 szt |
seler | 150 g |
marchew | 300 g |
pietruszka | 150 g |
sól | do smaku |
wywar z ozorów i warzyw | 750 g |
śmietana | 100 g |
mąka pszenna | 50 g |
chrzan tarty | 50 g |
masło | 30 g |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: