Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z piklinga

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
pikling 1 wędzony
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z piklinga

Rybę obrać ze skóry i wybrać dokładnie ości (pikling ma ich sporo)
Wszystkie składniki włożyć do pojemnika robota i zmielić.
podawać z tostami i jajkiem na twardo, posypać papryczką i rzeżuchą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

polly66 27.06.2011 20:03
przyznam, że nawet nie słyszałam o takiej rybie ale pasta wygląda apetycznie
stokrotka 19.05.2011 06:50
lubie rybki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak