Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Puszyste bezowe blinki

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

białko 3/4 szkl
cukier 3 łyżki
mąka 4 łyżki
proszek do pieczenia 1 łyżeczka (płaska)

Przepis i sposób przygotowania na: Puszyste bezowe blinki

Białka ubić na pianę, dodać cukier i jeszcze trochę ubijać, Na koniec dodać proszek do pieczenia i mąkę , wymieszać i smażyć na oleju, na wolnym ogniu.
Podawać na gorąco z dżemem truskawkowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 12.06.2012 20:23
super
Justyna223 25.08.2011 11:00
mogę spróbować?:)
angelika14 29.06.2011 10:28
aż chciałoby się zjeść!
MAR3STA 01.05.2011 15:51
mniam, pyszności;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak