Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy, przekrawamy wzdłuż na pół, ostrożnie wyjmujemy żółtka. Pieczarki gotujemy w lekko osolonej wodzie do miękkości, następnie drobniutko siekamy. Szczypiorek płuczemy pod bieżącą wodą, osuszamy i również drobniutko siekamy. Następnie pieczarki, żółtka oraz szczypiorek dokładnie ze sobą łączymy, dodajemy majonez, jeszcze raz mieszamy. Tak przygotowanym farszem napełniamy białka jaj.

Komentarze

  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    a tu znowu pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    pyszne takie jajeczka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !