Sposób przygotowania

• mięso kroimy w kostkę, przyprawiamy solą, pieprzem i papryką,
• obsmażamy na patelni, dodajemy pokrojoną w piórka cebulę, podsmażamy, dodajemy wodę i dusimy kilka minut,
• bób gotujemy kilka minut w osolonej wodzie odcedzamy i przelewamy zimną wodą, obieramy,
• marchew myjemy, gotujemy w całości kilka minut,
• na patelni roztapiamy masło, wsypujemy bułkę tartą i ją rumienimy, dodajemy warzywa, przyprawiamy solą, pieprzem i gałką muszkatołową, po chwili zdejmujemy z ognia,
• warzywa podajemy z szynką

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychaa
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    aranka

    mniam mnaim
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ale fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    fajnie wygląda- dobrze smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    fajne danko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !