Sposób przygotowania

migdały,czosnek,suszone pomidory,pietruszkę i bazylię oraz ser drobniutko zmiksować po czym doprawić solą i pieprzem białym cały czas mieszając dodawać małymi porcjami oliwę z oliwek tak aby masa nie była za rzadka musi być gęsta,rybę umyć i oprószyć solą i białym pieprzem świeżo zmielonym posmarować z jednej strony pesto i ułożyć w naczyniu żaroodpornym którego dno wcześniej posmarowano winem wymieszanym z pozostałą oliwą z oliwek i zapiec w temp.180st.ok.30min.podawać potrawę z makaronem i sosem zpowstałym podczas pieczenia,makaron wcześniej wymieszać z pesto i posiekaną natką udekorować pokrojoną na cząstki cytryną.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    mniam
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Dla mnie super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !