Sposób przygotowania

1. Podwójny filet myję, osuszam papierowym ręcznikiem i kroję w kostkę. 2 duże cebule obieram i kroję w drobną kostkę.
2. Na patelni rozgrzewam olej. Podsmażam mięso, wrzucam cebulę, podsmażam, aż lekko się zeszkli.
3. Następnie dodaję serek topiony i 2 plasterki żółtego sera. Mieszam i podsmażam , aż się rozpuszczą.
4. Całość zalewam słodką śmietanką, najlepiej kremówką. Składniki mieszam i duszę jeszcze przez 10 min. Na koniec dodaję koperek i pietruszkę. Danie podaję z ryżem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    uwielbiam kurczaka :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !