Sposób przygotowania

• kolendrę rozgniatamy, dodajemy do niej 1 łyżeczkę octu balsamicznego, 1 łyżkę oliwy, 1 łyżeczkę sosu sojowego, sól, pieprz, paprykę, mieszamy i marynatą zalewamy mięso,
• kotlety smażymy, zabezpieczamy przed wystygnięciem,
• cukinie i marchew kroimy w plastry, polewamy sokiem z limonki, oliwą, przyprawiamy, mieszamy, układamy w rozgrzanym do 180 stopni celcjusza piekarniku razem z pomidorkami ( pomidorki polewamy oliwą, posypujemy solą i pieprzem) i pieczemy 20 min,
• podajemy ze schabem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Wyglądają apetycznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !