Sposób przygotowania

1. Żelatynę namocz i rozpuść, podgrzewając. Śmietanę ubij. Jogurt połącz z cukrem, śmietaną i żelatyną.
2. Do tężejącego kremu dołóż czekoladę i mak, wymieszaj. Na dnie tortownicy umieść jede4n blat, rozsmaruj na nim krem. Przykryj drugim blatem i schładzaj 2-3 godz.
3. Boki tortu udekoruj bitą śmietaną, a wierzch falbanką z marcepana.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Halina14

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    smaczny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !