Sposób przygotowania

Szpinak wrzucić do osolonej wody na 3 minuty, odsączyć. 1 jajko ugotować na twardo, posiekać i dodać do szpinaku. Ser zetrzeć na tarce i wymieszać ze szpinakiem, dodać żółtko. Z białka ubić pianę i dodać do masy szpinakowej. Doprawić solą oraz pieprzem i wymieszać. Z mięsa uformować płat i wyłożyć nadzienie. Zwinąć i obwiązać nitką. Piec ok. 60 minut w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    Już sobie wyobrażam te pyszności;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    to musi być pyszne,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    to może być dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetne i zdrowe mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetne połączenie składników - super obiadek.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    mięsko i szpinak, super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam szpinak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę sam spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !