Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pascha

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg 800 g
śmietana 30% 500 g
masło 500 g
żółtko jajek 6 szt
owoce kandyzowane 200 g
rodzynki 100 g
cukier puder 1,5 szk
cukier waniliowy 1 op

Przepis i sposób przygotowania na: Pascha

Ser zemleć trzy razy, utrzeć z cukrem waniliowym oraz masłem. Dodać żółtka oraz cukier puder. Cały czas ucierać. Wlać powoli śmietanę nadal ucierając. Dodać bakalie. Przełożyć do foremki i wstawić do lodówki na 12 godzin.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 21.01.2014 13:25
fajny przepis
alaaa 30.04.2012 15:09
ja nie robię ale miałam okazję spróbować,pyszna
daria899 05.02.2012 20:54
bardzo dobra
AgaS10 17.01.2012 07:30
pyszna odmiana sernika:)
byMJ 11.08.2011 11:18
smaczne i tradycyjne
Robert10 06.05.2011 11:53
pycha
kuklik 03.05.2011 07:23
pyszne
Dorota59 01.05.2011 14:02
pyszne smakołyki
MAR3STA 28.04.2011 19:16
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak