Sposób przygotowania

Bób ugotować w niesolonej wodzie-posolić dopiero wtedy,gdy zacznie mięknąć.Odcedzić,przelać zimną wodą,zostawić na cedzaku,obrać z łupinek.Czosnek drobniutko posiekać.Żółtka utrzeć na krem z dodatkiem oliwy i soku z cytryny,doprawić do smaku.Bób przełożyć do salaterki,wymieszać z czosnkiem,zieleniną i sosem jajecznym.Podawać z dodatkiem pieczywa.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    minka

    uwielbiam bób
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajna nazwa ;-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !