Sposób przygotowania

Do wrzącego wywaru wrzucić liść laurowy,ziele angielskie,białą kiełbasę i pogotować 10-15 minut.Kiełbasę wyjąć i zabezpieczyć przed wystygnięciem.Do wywaru dodać chrzan i chwilę pogotować.Żółtka i śmietanę wymieszać dokładnie z mąką,wlać do zupy,zagotować i zdjąć z ognia.Gotową zupę doprawić do smaku maggi i solą.Podawać z pokrojoną białą kiełbasą,szynką i gotowanymi jajkami.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszny
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Super się prezentuje,bardzo lubię te smaki
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    REWELACYJNY SMAK I REWELACYJNIE PODANE!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !