Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować , cebulkę również i czosnek. Wstawić w garnku wodę od razu wrzucić wędzonkę i 1 marchewkę , gdy zacznie się gotować to wrzucamy kostki drobiowe i poszatkowaną kapustę . Gotujemy , po 30 minutach wyjmujemy wędzonkę poczekajmy aż przestygnie i pokroić ją w kostkę , w miseczce gdzie wędzonka się znajduje włożyć czosnek i cebulę a całość posypać przyprawami i smażyć a raczej stopić . Usmażone mięsko wkładamy ponownie do zupy i ziemniaki pokrojone w kostkę . Całość posolić i gotować jeszcze godzinę . Zetrzeć ostatnią marchew i gotować razem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    zupka smaczna i sycąca
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    lubię zupki a wiosenne szczególnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszna taka zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !