Sposób przygotowania

krakersy układamy na blaszce, na to wykładamy masę Bakalland. (Ja ją wcześniej gotuje w puszce - otwartej! - zanurzam puszkę do połowy w wodzie i gotuje, wtedy łatwiej się rozprowadza), na to znów krakersy. Robimy budyń - odstawiamy do wystygnięcia. Masło ubijamy i dodajemy do niego po łyżce zimnego budyniu - wykładamy masę na krakersy, znów układamy an krakersy i na nie dajemy ubitą śmietanę ze śmietanfixem. Całość polewamy czekoladową polewą i do lodówki ! Pycha

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    super :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    super ciacho!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    muis byc smczny
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !