Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surowka z kiszonej kapusty i papryki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryczka marynowana 5 płatów
papryka czerwona 0,5 szt
kminek
oliwa 1 łyżeczka
sól
pieprz
marchew 1 szt
kapusta kiszona 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Surowka z kiszonej kapusty i papryki

Marchew ścieramy na tarku, dodajemy poszatkowaną, odsączoną kauste. Papryki kroimy w kosteczki, mieszamy wszystko z oliwą i przyprawami. Można dodać cebulę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 18.01.2013 11:10
pyszna jest
natii3624 27.07.2012 13:41
Super :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak