Sposób przygotowania

Plastry camemberta zanurz w roztrzepanym jajku, a nstępnie w bułce tartej. Na patelni rozgrzej olej i usmaż na niej ser z obu stron, na rumiano.Na każdą porcję camemberta połóż żurawine.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !