Sposób przygotowania

Ugotuj makaron w osolonej wodzie. Na patelnii rozpuść masło i dodaj szpinak. Pokrój fetę w kostkę. Gdy szpinak całkowicie się rozmrozi, zdejmij pokrywkę i duś go jeszcze przez chwilę, aby odparowała nadmierna ilość wody. Następnie dodaj fetę i przeciśnięty przez praskę czosnek.Całość dokładnie wymieszaj i dopraw do smaku. Odcedź ugotowany makaron. Podziel go na porcje i podaj z sosem

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    nie znałam takiego połączenia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    orginalne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    dla mnie pyszny,ale moja rodzinka nie chce się dać namówić na takie pyszności,niech żałują:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !