Sposób przygotowania

Ciecierzycę namoczyć przez noc w dużej ilości wody. Rano odlać wodę, zalać nową i ugotować. Groszek ugotować. Migdały uprażyć na suchej patelni na brązowo. Odsączyć groszek i ciecierzycę, wymieszać w misce z migdałami.
Składniki sosu dokładnie ze sobą wymieszać, polać nimi sałatkę. Doprawić dk smaku solą i pieprzem

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    nie robiłam nigdy sałatki z ciecierzycy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    ja też nie-ale wypróbuje,bardzo orgnalna
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !