Sposób przygotowania

Ciasto wyjmujemy z opakowania, lekko należy je rozwałkować i wyciąć kwadraty. Grzyby czyścimy, kroimy w małe kawałki, wrzucamy na gorący tłuszcz, doprawiamy i dusimy ok. 6 minut.Dymkę siekamy, odkładając kilka zielonych pędów. Dusimy razem z grzybami. Na środek każdego kwadratu nakładamy farsz, zwijamy i obwiązujemy. Wkładamy na 7 min. do piekarnika nagrzanego do 180 stopni.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    na pewno smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pychota;)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !