Sposób przygotowania

Cebulę i czosnek obieramy drobno kroimy i podsmażamy na rozgrzanym oleju,następnie studzimy i mieszamy z jogurtem curry i sola.Pokrojone na kawałeczki mięso wkładamy do zalewy jogurtowej i odstawiamy na godzine,następnie przekładamy do garnka i dusimy całość pod przykryciem aż mięso będzie miękkie.Podajemy z ryżem lub z makaronem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    robię bardzo podobnie z tym,że dodaję musztardę.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !