Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

duszona pieczeń wieprzowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka kulka 1 szt,
Kucharek przyprawa uniwersalna
oliwa
czosnek 2 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: duszona pieczeń wieprzowa

mięso opłukać i pokroić w dość grubą kostkę natrzeć czosnkiem rozgniecionym przez paskę,posypać kucharkiem,przyprawą do mięsa,polać oliwą i odstawić w chłodne miejsce najlepiej na noc następnego dnia upiec na rumiano z każdej strony podlać odrobiną wody i gotować do miękkości.p,podawać z ziemniakami i surówką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pajbek 11.10.2013 00:43
Lubię takie mięsko :-)
Wacław 25.09.2013 13:26
lubię takie mięsko na obiad
Wafelek2601 29.04.2013 16:03
Bardzo dobra.
Iwona51
Iwona51 04.01.2012 10:11
smaczne
Angelika10 02.11.2011 22:13
Pyszne.
Henryka2 27.04.2011 23:20
Na zdjęciu wyraźnie widać kawłki gulaszowe, a nie pieczeń!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak