Sposób przygotowania

Boczek nacieramy solą, pieprzem, czosnkiem, majerankiem, zostawić na noc. Mięso mielone przyprawić przyprawami, dodać bułkę tartą i roztrzepane jajko. Na boczek wyłożyć mięso mielone, zwinąć w roladę i mocno obwiązać sznurkiem. Piec w temp 200 stopni ok. 1,5 godz.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    ślicznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowite :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taki boczuś to mozna zjeść..
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !