Sposób przygotowania

puszki z masa krowkową włożyć do garnka z woda i podgrzac .zelatyne rozpuscic z 1/2 szkl goracej wody.zrobić budyń ostudzić,dodać margarynę zmiksować .śmietanę ubić ze śnieżką ,polaczyc z zelatyna na duzej blaszce ułożyć herbatniki rozsmarować masę krówkową z jednej puszki .ułożyć kolejna warstwe herbatnikow i na niej rozsmarować budyń.przykryć herbatnikami rozsmarować masę krówkową z drugiej puszki ułóżyć herbatniki posmarować bitą śmietaną .wierzch obficie posypać startą czekolada ,wstawić do lodówki na kilka godzin zeby ciasto stężało:)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    SMACZNA

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !