Sposób przygotowania

Rzodkiewki oczyścić, umyć. Kalarepę umyć, obrać. Rzodkiewkę oraz kalarepę zetrzeć na tarce. Rzodkiewkę i kalarepę oraz posiekany koperek wymieszać, dodać śmietanę, do smaku cukier, sól oraz kwasek cytrynowy. Wymieszać. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !