Sposób przygotowania

Grzyby zalać gorącą wodą i zostawić na ok. 30 min, aż spęcznieją.
Obrać czosnek i imbir. Drobno posiekać.
Podgrzaćolej na dużj patelni lub w woku i smażyć makaron tak długo aż lekko zbrązowieje. Dodać czosnek, imbir i pokrojone w paski grzyby i smażć tak długo aż danie będzie gorące. Warzywa nie powinny być zbyt miękkie. Doprawić solą i pieprzem. podawać pokropiony sosem sojowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    fajny przepis
  • 6
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ciekawe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eliza135

    napewno smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !