Sposób przygotowania

Wodę z listkiem i majerankiem zagotować. Kiełbasę pokroić w kawałki, cebulę w kostke, a pieczarki w plasterki. Cebulę zeszklic na patelnii, dodać pieczarki. Kiełbasę i pieczarki dodac do wywaru, nastepnie dodać barszcz z butelki. Dodać chrzan i przyprawy. Zagotować

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    uwielbiam biały barszczyk!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    uwielbiam bialy barszcz ale jakos nie robie czesto
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !