Sposób przygotowania

Mięsko umyte pokroić w grubą kostkę posypujemy wszystkimi przyprawami , dodajemy jeszcze cebulę pokrojoną w pół plasterki i całość zamieszać aby mięsko poczuło te wszystkie przyprawy i wstawiamy na parę godzin do lodówki . Następnie smażymy , a w między czasie wstawiamy wodę , jak zacznie się gotować to wrzucamy kostkę i następnie te usmażone mięsko wraz z tym sosikiem co powstał podczas smażenia. Gotujemy 2 godziny . Pod koniec zagęszczamy wodą z mąką i jogurtem naturalnym . A podajemy z kaszą gryczaną .

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !