Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczony boczuś

Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Majeranek suszony Prymat do smaku
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
ziela angielskiego Prymat miel do smaku
czosnek ząbki 4 sztuki
boczek 1 surowy bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony boczuś

Boczek maczamy w oleju i przyprawach tj.: w majeranku, soli, pierzu, zielu angielskim, oregano oraz uniwersalnej potrawie do potraw. Na koniec wkładamy do niego kilka pokrojonych ząbków czosnku. Na następny dzień boczek pieczemy ok 1, 5 godziny w mocno rozgrzanym piekarniku. Podajemy na ciepło z chlebem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 21.11.2012 11:12
extra
Emiliozo 21.01.2012 13:22
smaczny boczek
anja3107 05.12.2011 11:06
pyszny
magical66 18.10.2011 10:35
lubię taki
Justa32 29.08.2011 08:46
mniam
ronald88 22.07.2011 19:09
wsuper
joanna77 13.07.2011 14:08
mniam
Ania67 02.06.2011 22:08
Mniaaaaam
ronald88 30.05.2011 13:03
super
piotereq 24.05.2011 09:24
pychota.
AgaS10 09.05.2011 14:41
świetny:)
Kuchareczekjeden 01.05.2011 18:47
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak