Sposób przygotowania

Boczek maczamy w oleju i przyprawach tj.: w majeranku, soli, pierzu, zielu angielskim, oregano oraz uniwersalnej potrawie do potraw. Na koniec wkładamy do niego kilka pokrojonych ząbków czosnku. Na następny dzień boczek pieczemy ok 1, 5 godziny w mocno rozgrzanym piekarniku. Podajemy na ciepło z chlebem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pychota.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Mniaaaaam
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    wsuper
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    lubię taki
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    smaczny boczek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !