Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapokowa z tuńczyka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
cebula biała 1 szt
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapokowa z tuńczyka

Tuńczyka dusimy widelcem,dodajemy pokrojoną cebulę ,posiekaną natkę ,doprawiamy pieprzem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mufinka79 01.05.2012 00:16
uwielbiam takie pasty :)
Anna133 25.07.2011 06:53
ja daję jeszce ser zółty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak