Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka wieprzowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka wieprzowa 60 dkg
cebula 3 sztuki
mąka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka wieprzowa

Wątrobę myjemy,osuszamy,kroimy na mniejsze kawałki i jeszcze raz myjemy.Osuszamy.Kawałki wątróbki maczamy w mące i kładziemy na gorący tłuszcz na patelnię.Dodajemy obraną,pokrojoną w półplasterki cebulę.Posypujemy pieprzem i smażymy.Na koniec solimy.Podajemy z ziemniakami i surówką.Ja lubię posypaną szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 03.01.2014 10:19
jest hitem naszego domu
mamusia1 18.12.2013 09:15
delikatna w smaku
anulka69 27.01.2012 10:25
pycha
mic 06.12.2011 17:01
ostanio w domu robilem
mic 06.12.2011 17:01
ostanio w domu robilem
IKrakowianka 26.11.2011 23:01
bardzo lubię wątróbkę z cebulą
joanna77 25.10.2011 21:07
pycha
smakoszek 16.10.2011 10:05
pyszna
Ania67 06.08.2011 15:19
pyszna
ronald88 23.05.2011 14:19
smaczne
marta1371 08.05.2011 00:36
I ja tak przyrządzam wątróbkę
Justyna Jussstiii 04.05.2011 00:31
super
AgaS10 27.04.2011 21:00
super:)
Krystyna32 27.04.2011 15:08
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak