Sposób przygotowania

Margarynę stop, ostudź. Mąkę, 1/2 szklanki cukru pudru, kakao i proszek do pieczenia wymieszaj. Wlej margarynę, zagnieć gładkie ciasto. Tortownicę natłuść, posyp mąką. Wylep ciastem.
Masa: Krówki stop z kilkoma łyżkami mleka. Jajka i szklankę cukru pudru utrzyj. Dodaj ser i olejek śmietankowy, połącz. Wlej resztę mleka i połowę masy krówkowej, wymieszaj. Masę wylej na ciasto. Piecz godzinę w temp. 180 stopni. Polej resztą masy krówkowej i udekoruj orzechami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszny, super ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    świetny przepis;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !