Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Solidny krupnik

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina bez kości 30 dkg
ziemniaki 5 szt.
kasza 10 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Solidny krupnik

Zagotować 1,5 l wody, włożyć pokrojone mieso, gotować pół godziny. Dodać pokrojoną włoszczyznę, cebulę i kaszę. Po 20 minutach gotowania dodac pokrojone ziemniaki. Gotowac jeszcze przez pół godziny, przyprawic masłem, posypać obficie natka pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak