Sposób przygotowania

Wołowinę pokrój w kostkę, podsmaż na oleju. Cebulę pokrój w krążki i dodaj do mięsa. Smaż, aż cebula się lekko zarumieni. Wlej pół szklanki wody. Dodaj przyprawy i duś pod przykryciem przez ok. 30 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    muszę kiedyś spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysl
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysl
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne !
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    to dopiero pyszność
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !