Sposób przygotowania

Formę wysmarować tłuszczem, wysypać bułką tartą. Margarynę roztopić z cukrem, kakao i 4 łyżkami wody. Zagotować, odlać ok. ½ szklanki na polewę. Do ostudzonej reszty dodać żółtka, mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, 2 łyżki wody. Wymieszać łyżką, na końcu dodać pianę z białek. Ciasto umieścić w formie. Piec ok. 50 minut. Po ostudzeniu posmarować masą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    super wysoki wyszedł, lubię to ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    lubię murzynka
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !