Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Modra kapusta po śląsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta czerwona 0,5 główki
cebula 1 szt
ocet 2 łyżki
cukier 0,5 łyżeczki
pieprz do smaku
olej 3 łyżki
Przyprawa do zup i potraw Kucharek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Modra kapusta po śląsku

Kapustę poszatkowac i ugotować. Do ugotowanej, odsączonej, ale jeszcze gorącej kapusty dodać drobno posiekana cebulę i wszystkie przyprawy. Podawać na ciepło lub schłodzoną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak