Sposób przygotowania

Biszkopt jasny przeciąć na dwa blaty. Przygotować krem wg przepisu na opakowaniu i odłożyć kilka łyżek do dekoracji, a resztę podzielic na pół. Jeden jasny blat ułożyć na spodzie blachy, polać adwokatem, posmarować połową kremu i przykryć ciemnym blatem. Ponownie polać adwokatem i posmarować połową kremu i przykryć jasnym blatem. Wierzch ciastka polac odrobina adwokatu i posmarować cienko kremem odłożonym do dekoracji, na górę wysypac czekoladę startą na grubych oczkach. Schłodzic w lodówce.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !