Sposób przygotowania

Filety śledziowe zalewamy wodą i moczymy około 1 godzinkę.Osączamy i kroimy na małe kawałki.Cebulę obieramy i siekamy w drobną kosteczkę.Mieszamy ze śledziem,przekładamy do słoika i zalewamy olejem.Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    smaczne
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    bardzo lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    lubię śledzie
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !