Sposób przygotowania

Mleko zagotować z margaryną i ostudzić. Żółtka utrzeć z cukrem, połączyć z mąką wymieszaną proszkiem do pieczenia. Wlać mleko z margaryną, wsypać mak. Ubić pianę z białek i wymieszać z ciastem. Dodać bakalie. Ciasto umieścić w formie wysmarowanej tłuszczem i wysypanej bułką tartą. Piec ok. 50 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !