Sposób przygotowania

zlać do garnka trochę wywaru ok.1/2 l od pieczenia mięsa dolać do niego odrobinę wody i zagęścić mąką rozrobioną z odrobiną wody ewentualnie doprawić do smaku kucharkiem lub solą i zagotować.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Jeśli się doprawi można uzyskac lepiej opdpowiadający smak.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobnie i zawsze jest smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre,tanie i proste.Nie da się ich nie lubić;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pyszny*
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczny sos

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !