Sposób przygotowania

Zagnieść ciasto i podzielić na pół, jedną część wyłożyć n ablachę, a drugą schłodzić w zamrażalniku przez ok. 2 godz.
Masa:
Ubic białka dodając cukier puder, dodać śmietanę i budynie. Wszystko dokładnie wymieszać. Wlać na ciasto. Na wierzch zetrzeć drugą część schłodzonego ciasta. Piec ok. 50 min. w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    pomysłowe:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    fantastyczny pomysł na ten sernik:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    jadłam taki, jest smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    uwielbiam serniki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    oszukany,ale smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !