Sposób przygotowania

Przygotować blachę. Jabłka umyć, obrać i pokroić na ósemki. Ubić białka dodać cukier, żółtka, ubijać dalej. Delikatnie wymieszać z mąką i proszkiem do pieczenia. Ciasto wlać do blachy, na wierzchu ułożyć cząstki jabłek. Piec ok. 30 minut. Można posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Biszkopt i jabłka, fajne połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zapowiada się apetycznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !