Sposób przygotowania

Biszkopt przekroić na pół. Zagotować 0,5 litra wody i rozpuścić w niej kawę. Przygotować krem tiramisu według przepisu na opakowaniu. I tak po kolei. Układamy połówkę biszkopta nasączamy rozpuszczoną kawą, nakładamy krem tiramisu. Druga część biszkopta, nasączamy, nakładamy krem, układamy biszkopty namoczone w kawie posypujemy kakaem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Wygląda przepysznie :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    mój ulubiony deser:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata72

    mniam mniam
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !