Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gyros

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 2 szt
kapusta pekińska 1 szt
ogórki kiszone 2 opakowania
kukurydza 1 puszka
przyprawa do gyrosa 2 opakowania
majonez
ketchup

Przepis i sposób przygotowania na: gyros

Filet z kurczaka kroimy i mieszamy z przyprawą gyros. Obsmażamy. Wszystko kroimy w kostkę. Po kolei układamy w salaterce mięso, kapustę pekińską, ogórki kiszone, kukurydzę i posypujemy kapustą pekińską na wierzchu. Pomiędzy warstwy dajemy ketchup wymieszany z majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak