Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka wiosenne

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 1 pęczek
ogórek 1 szt
pomidor 1 szt
śmietana 1 szklanka
musztarda 1 łyżeczka
szczypiorek usiekany 2 łyżki
jajko ugotowane na twardo 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka wiosenne

Jajka przekrój na pół, wyjmij żółtka, a białka ułóż na półmisku. Żółtka rozetrzyj ze smietaną i musztardą. Warzywa pokrój w kosteczkę i wymieszaj z sosem, dopraw do smaku. Nałóż sos do zagłębień po żółtkach.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 13.01.2014 10:07
lekka letnia przekaska, samo zdrowie - super
Seba 20.03.2013 08:04
fajne takie jajka
angelika14 05.12.2011 16:56
ciekawy pomysł - nigdy nie jadła

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak