Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z nadzieniem pieczarkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1/2 szt
pieczarki 5 szt
majonez 2 łyżki
jajko ugotowane na twardo 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z nadzieniem pieczarkowym

Jajka pokrój wzdłuż na pół, wyjmij żółtka. Pieczarki i cebulkę pokrój w kosteczkę i podsmaż na maśle. Do miski wrzuć żółtka, ostudzone pieczarki, majonez i dokładnie wymieszaj. Dopraw do smaku solą i pieprzem i wypełnij masą połówki jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 30.07.2012 23:03
super
Pani Domu 28.06.2012 16:25
pyszne jajeczka
Pani Domu 28.06.2012 16:25
pyszne jajeczka
jeta72 17.05.2012 09:18
super
Wafelek2601 04.06.2011 08:59
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak