Sposób przygotowania

Mak spażyć i przekręcić 2 razy przez maszynkę.
Z białek ubić sztywna pianę i dodawać cukier ciągle mieszając.Następnie dodawać po 1 żółtku,1 łyzce maku i bułkę tartą.Na koniec dodać proszek do pieczenia i aromat - wymieszac wlać do formy i piec do momentu aż ciasto bedzie miało ciemny błyszczący kolor - to jest znak,że się upiekło.
Smacznego!

Komentarze

  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pewnie smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszne to ciasto na torcik:)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    zmakiem wszystko lubimy...
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    uwielbiam torciki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Jak makowy, to bardzo chętnie i dużo.
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pychotka!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny torcik !
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    jeszcze przełożyć i super tort
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super ciacho
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ale pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    szybko się robi ten torcik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !